1

Lichtjesavond crematorium Maaslanden


-advertentiepositie-



Lichtjesavond crematorium Maaslanden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Coöperatie DELA houdt op 17 januari een lichtjesavond om overleden dierbaren te herinneren. Tussen 18.00 en 20.00 uur is het terrein van <a href="https://www.advieskeuze.nl/advies/5253vn/crematorium-maaslanden">crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden</a> sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Nabestaanden krijgen de gelegenheid een kaars te branden ter herinnering aan hun overleden dierbaren.

Yvonne Kielenstijn, locatiemanager: “Zo aan het begin van het nieuwe jaar denken veel mensen vaak aan hun overleden dierbaren. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn en stil te staan bij de mooie herinneringen, is in deze periode dan ook extra groot. Door de feestdagen, donkere dagen en het slechte weer is het juist moeilijker om bijvoorbeeld een graf of urnenmuur te bezoeken. Met de lichtjesavond bieden wij nabestaanden de mogelijkheid om hun overleden dierbaren te herinneren in een sfeervolle ambiance.”

Iedereen die iemand wil herinneren is van harte welkom in het <a href="https://www.waalwijzer.nl/is/organisatie/5299721/crematorium-maaslanden-nieuwkuijk">crematorium nabij Vlijmen</a>. Aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen vrij binnen lopen tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Abt van Engelenlaan 1 in Nieuwkuijk. De avond wordt muzikaal omlijst met passende muziek van zangeres Chantal Heijda, medewerkster van crematorium Maaslanden.

 Bezoek www.dela.nl

Lichtjesavond crematorium Maaslanden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.