Spirit of Nature Boomkroonpad


-advertentiepositie-



Spirit of Nature Boomkroonpad

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom dicht bij jezelf en de natuur tijdens de verschillende themawandelingen van Spirit of Nature. Zo zijn de seizoenen een metafoor voo

Een wandeling door de natuur met aandacht voor het moment, dat zijn de Spirit of Nature wandelingen op de Hondsrug. Dwaal mee door de natuur. Wat brengt dat jou? Er zijn verschillende thema's.

Zin in de seizoenen
Wandel bewust het jaar door: de seizoenen zijn een mooie metafoor voor het leven. Zo geeft de lente energie en volop ruimte voor nieuw leven en nieuwe initiatieven, de zomer rust en warmte, helpt de herfst los te laten en terug te keren naar je kern en geeft de winter je tijd om die kern te ervaren en nieuwe plannen te maken. Na elke wandeling sluit je af met verhalen bij het kampvuur.
Data: 26 jan en 6 apr, 31 aug, 12 okt.

Voel je verbonden
In de waan van de dag… Een wandeling net na zonsopkomst of vlak voor zonsondergang, waarbij je je laat verrassen door wat de natuur met je wil delen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je verwachtingen thuis laten, en je open te stellen voor dat wat er is.
Data: 16 feb, 21 jun, 9 nov, 21 dec.

Volle maan magie
Tijdens deze wandelingen in de schemering gaat de zon onder en komt de maan op. Bij volle maan zijn het bos en de hei extra bijzonder. Je ervaart hoe de sfeer in het bos verandert en wat dat met je doet. 
Data: 21 maart,18 mei 

Volle maan in de ochtend
Een vollemaanwandeling in de ochtend: wandel mee door bos en heide, rond de tijd dat de maan onder gaat en de zon op komt. Je neemt afscheid van de nacht en heet de dag welkom. Een mooi moment om je één te voelen met de natuur.
Data: 19 apr, 14 sept.

  • Kleed je comfortabel en op het weer
  • Houd in de lente, zomer en herfst rekening met muggen en controleer achteraf op teken   
  • Prijs: inclusief je Eigen-weg-wijzer
  • Niet geschikt voor mindervaliden, de route gaat van de paden af
  • Honden niet toegestaan
  • Deze activiteit is in samenwerking met Intuitive Trails
  • Spirit of Nature maakt deel uit van NatuurWijs

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Spirit of Nature Boomkroonpad
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.