Mythen en Sagen


-advertentiepositie-



Mythen en Sagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

En historisch uitje vol rariteiten

Op zondag 4 augustus, gaan we terug naar het einde van de 15de eeuw. Op deze dag is de Verzamelaar die normaal aan het hof van Isabella I van Castillië verblijft, aanwezig op Kasteel Doorwerth en hij zal zijn bijzondere rariteiten delen met zijn bezoekers. De bezoeker gaat samen met hem terug in de tijd van de rariteiten en gaat zelf op zoek naar mythologische beesten in het kasteel.

In de tijd van Isabella I van Castillië wemelde de wereld nog van zeemonsters, fabelachtige dieren en meerminnen met een betoverende schoonheid. Tijdens de ontvangst neemt de Verzamelaar de nieuwsgierigen  mee terug naar de tijd van Columbus: hij zal prachtige verhalen vertellen over nieuwe werelden en hij laat de bezoeker ontdekken, voelen en snuffelen aan bijzondere voorwerpen uit de 15e eeuw. Een historisch goed rariteitenkabinet vol verrassingen.

Daarna kan men zelf gaan speuren:  zoeken in de kelders en torenkamers naar ontsnapte mythologische beesten. Vindt jij ze allemaal?

Datum: zondag 4 augustus 2019 (ook op 30 mei, 20 oktober en 17 november)

Tijd: 11.15; 12.30, 13.45 en 15.00 uur.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Reserveren voor deze rariteit is noodzakelijk::

Koop hier uw kaartje voor 11.15 uur

Koop hier uw kaartje voor 12.30 uur

Koop hier uw kaartje voor 13.45 uur

Koop hier uw kaartje voor 15.00 uur

Duur: 1,5  uur

Kosten : € 15,00 volwassenen, Kinderen 4- 18 jaar € 8,75 , donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaart houders op vertoon van hun pas € 3,50

Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth

 Bezoek www.glk.nl

Mythen en Sagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.