Boottocht de Blauwe Bever


-advertentiepositie-



Boottocht de Blauwe Bever

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Aan boord van De Blauwe Beverkrijgt u informatie over natuurontwikkeling langs de Nederrijn en in kasteel Doorwerth een rondleiding.

Safarivaart Wageningen-kasteel Doorwerth en terug

Varen, varen over de Rijn: na de doorstart van het Safarischip De Blauwe Bever in 2017 gaan twee organisaties in 2019 voor het derde jaar de succesvolle samenwerking voort­zetten. Op 23 juli , 13 en 29 augustus organiseert de Stichting Rijnoevervaarten met de Blauwe Bever samen met kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen een safarivaart vanaf Wageningen (’t Stek aan de Grebbedijk) naar kasteel Doorwerth en terug.

Programma

Aan boord van De Blauwe Bever krijgen de deelnemers informatie over de natuurontwik­keling langs de oevers van de Nederrijn en geniet men van het mooie rivierenlandschap. Aangekomen bij kasteel Doorwerth vergezelt een gids de groep naar en door het middeleeuwse kasteel. Ook kan de moestuin bezichtigd worden of iets worden genuttigd in kasteelcafé de Zalmen. Na het bezoek vaart het schip weer terug naar Wageningen.

13.30 uur vertrek vanaf Wageningen

14.30-16.00 uur aankomst steiger bij kasteel, wandeling naar en rondleiding door het kasteel

16.00-16.20 uur vrije tijd

16.20 uur vertrek naar het schip

16.30 uur vertrek schip

17.30 uur aankomst Wageningen

Er kunnen maximaal 55 personen mee. Het schip en de excursie zijn helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Men moet zelfstandig via de loopplank aan boord kunnen komen, op het schip zijn trappen en de wandeling van schip naar kasteel gaat over een onverhard pad. Bij nat weer worden laarzen aanbevolen.

Datum: 29 augustus

Tijd: 13:30-17:30 uur

Kosten: € 29,50 inclusief entree kasteel

Reserveren noodzakelijk online via: https://deblauwebever.nl/reserveren/

Adres: ’t Stek, naast Grebbedijk 57, Wageningen

U kunt ook aan deze activiteit deelnemen op 23 juli en 29 augustus.

 Bezoek www.glk.nl

Boottocht de Blauwe Bever
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.