1

Tulpenroute Flevoland


-advertentiepositie-



Tulpenroute Flevoland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanaf april komen de tulpenvelden in de buitengebieden van Dronten, Lelystad en Zeewolde tot bloei. Om iedereen te laten genieten van de kleurrijke bloemenzee zijn er van 16 april tot en met 7 mei verschillende routes uitgezet.

Ook dit jaar bieden we weer prachtige autoroutes aan door Oostelijk en Zuidelijk Flevoland met behulp van de autoaudioroute. Ontdek tijdens de audioroute het unieke buitengebied van Flevoland. Laat je verrassen door de vele tulpenvelden en activiteiten in dit gebied. Onderweg ontvang je interessante informatie over de omgeving, bijvoorbeeld iets over de lokale historie, de natuur en de ondernemers die hier gevestigd zijn. Een ticket kost 5 euro per auto en zijn te reserveren via de website. Tijdens de reservering kies je de dag en het tijdstip waarop je de route wilt rijden en de gewenste startlocatie. Op de gereserveerde dag wordt het ticket geactiveerd en start je de route vanaf de opgegeven locatie.

Het buitengebied van Flevoland is weids, vruchtbaar en kleurrijk. Op de bodem van de voormalige Zuiderzee groeien hoogwaardige gewassen, floreren bedrijven en komt natuur tot ontwikkeling. Door in het voorjaar wandel-, fiets- en autoroutes uit te zetten langs de tulpenvelden, wil Tulpenroute Flevoland bezoekers kennis laten maken met dit unieke stukje Nederland.

 Bezoek tulpenrouteflevoland.nl

Tulpenroute Flevoland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.