1

Workshop Mindfulness voor gevorderden in De Groote Peel




Workshop Mindfulness voor gevorderden in De Groote Peel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In Buitencentrum De Pelen organiseert docente Marjo van Ginderen een workshop mindfulness 2.0 voor iedereen die eerder een mindfulnessc

Mindfulness is een vaardigheid die je het hele leven blijft uitdiepen. Daarom organiseert docente Marjo van Ginderen een workshop voor gevorderden in Buitencentrum De Pelen waar je meer de diepte in gaat. Je start met het opfrissen van je mindfulness technieken met nieuwe oefeningen. Ook krijg je de mogelijkheid om weer af te stemmen op de mindful manier van kijken naar situaties. Daarna is er ruimte om te onderzoeken hoe je de mindfulness nog meer kunt integreren in je dagelijks leven. De mindfulness basiscursus heeft je geleerd hoe je moet loslaten, de vervolg workshop schept duidelijkheid in wát je kunt loslaten. Vergroot je wereld en verdiep je kennis op het gebied van mindfulness. 

De workshop vindt plaats in een sfeervolle ruimte van het buitencentrum. En na afloop kun je natuurlijk een heerlijke wandeling maken in de prachtige natuur van de Groote Peel.

  • De workshop 2.0 is toegankelijk voor iedereen die eerder een workshop of mindfulness cursus gevolgd heeft
  • Bij mooi weer zijn er ook oefeningen buiten 
  • Prijs inclusief koffie/thee met iets lekkers
  • Toegankelijk voor mindervaliden: de oefeningen kunnen ook op een stoel 
  • Meer informatie op de website Flowtime

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Workshop Mindfulness voor gevorderden in De Groote Peel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.