1

Poppen- en berenbeurs


-advertentiepositie-



Poppen- en berenbeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 23 en 24 maart 2019 vindt in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch weer een editie van ’s werelds grootste poppen-, beren-, poppenhuizen- en miniaturenbeurs plaats.

Voor wie graag verzamelt, zelf creatief is of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items zoekt is dit jaarlijks terugkerende evenement een waar paradijs.

Hobby en verzamelen
Al 40 jaar is het zelf maken van poppen, teddyberen en poppenhuizen een ijzersterke hobby gebleven in een periode waarin we toch steeds minder tijd hebben voor creatieve uitingen. De fantasie van de poppenmaaksters is grenzeloos. Grillige fantasiefiguren, lieve meisjespoppen en niet te vergeten de levensechte babypoppen, zijn nog steeds de trend van de laatste jaren. Internationaal bekende teddyberenkunstenaars laten hun werk zien veelal naar eigen ontwerp. Teddyberen maken is de laatste jaren tot een kunst verheven. De handgemaakte beer krijgt net dat extraatje wat bij de fabrieksbeer ontbreekt. Alles wat je nodig hebt om een teddybeer te maken is aanwezig.

Antieke collecties
Naast de vele “zelfdoeners” is er een grote groep verzamelaars van antieke poppen en oud speelgoed. Niet alleen om in vitrines te plaatsen, maar ook als aanvulling in het interieur. De beurs biedt een schat aan zeldzame, mooie en omvangrijke antieke poppencollecties, oud speelgoed en bijbehorende accessoires van binnen en buitenlandse deelnemers.

Poppenhuizen
Het vervaardigen van poppenhuizen is populairder dan ooit en is een hobby die zowel mannen als vrouwen aanspreekt. Alles op het gebied van bouwpakketten, poppenhuis-miniaturen, verlichting, meubilair, behang, miniatuur poppenhuis-poppen en alle overige materialen die nodig zijn om zelf een prachtig poppenhuis te bouwen zijn aanwezig.

Online korting
Online tickets zijn te koop via de website van de organisatie met een aantrekkelijke korting voor € 6,95 per persoon.

Zelf verkopen
Je kunt ook zelf producten verkopen op de poppen- en berenbeurs. Schrijf je in via het inschrijfformulier en ben zeker van een plekje in de Brabanthallen die omgetoverd wordt tot één groot poppen- en berenhuis.

 Bezoek www.niesjewolters.nl

Poppen- en berenbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.