1

Twinkelende Kusbrocante


-advertentiepositie-



Twinkelende Kusbrocante

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Om te zoenen zoo mooi !

50 brocanteurs vormen een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier in de Lebuïnuskerk van Deventer. Van lief, stoer en oud tot vintage, chic en stout !

Zaterdag 23 februari heeft tijdens de krokusvakantie een héérlijke brocantemarkt plaats in de Lebuïnuskerk aan het Grote kerkhof in Deventer. Onder de naam ‘Een Twinkelende Kusbrocante’ wordt de kerk omgetoverd in een feest van beleving en verwondering. Met een knipoog naar het ontluikende voorjaar tonen brocanteurs in een sfeervolle Franse ambiance een hoge kwaliteit aan antiek, brocante en vintage.

Deze zonnige zaterdag wordt dus met een glimlach rondstruinen in de hartverwarmende kerk en wellicht vinden wat je al zo lang zoekt. De lichtinval zorgt bovendien voor een betoverende ambiance op deze sfeervolle Franse brocante, welke uniek is door de entourage en door hetgeen deelnemers aan u tonen. Het zijn pure liefhebbers en vaak ware stilisten.

Het Grote Kerkhof is inmiddels autovrij. Parkeer daarom (tip) gratis aan de overkant van de IJssel en geniet op het pontje van één van de mooiste stadsaanzichten van Nederland. Het veer legt bij de voet van de kerk aan.

Van tafellinnen, serviesgoed, aardewerk, zilver, bestek, meubilair, verlichting, sieraden en oud nostalgisch speelgoed tot bohemien, retro, schilderijen, art deco/nouveau, chique en vintage kleding, glaswerk en meer....veel meer. Van boudoir tot industrieel !

Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.

‘Natuurlijk is zelf zoeken in Frankrijk, België of Engeland het leukst, maar het is behoorlijk tijdrovend. Het is dan fijn als anderen dat voor je doen. Op deze brocante beleven bezoekers de sensatie van het zoeken én vinden’.

23 februari 2019
Grote Kerkhof - Deventer
Van 10.00 – 17.00 uur
Entree is 3 euro (t/m 14 jr. gratis)

 Bezoek www.facebook.com

Twinkelende Kusbrocante
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.