1

Paaswandeling


-advertentiepositie-



Paaswandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Excursie op eerste paasdag over een van de mooiste landgoederen.

Staverden is de kleinste stad van Nederland, maar ook een van de mooiste landgoederen van de Veluwe. De boswachter neemt je mee door het park, langs de beroemde witte pauwen, door de bossen en over velden. Door het prachtige beekdal slingert een beek die uitkomt bij een waterrad. De boswachter vertelt over het kasteel, de rijke geschiedenis en de mooie natuur. Ridders zijn er al eeuwen niet meer, maar de eerste bloemen bloeien al, vogels zingen en sporen van edelherten zijn overal te zien. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: De tocht voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers-)omstandigheden!
Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.
Routebeschrijving: Weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Yvonne Verhoef, tel. 06-18397080 of Cor Jansen, tel. 06-83548251.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Paaswandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.