Rondom het Heidehuis




Rondom het Heidehuis

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een wandeling langs een nieuwe aanwinst en over een nieuwe route op Warnsborn.

Eind 2017 is ‘t Heidehuis in bezit gekomen van het Geldersch Landschap & Kasteelen. Daarna is het gerestaureerd en geschikt gemaakt voor bewoning. Vandaag zal onze boswachter je een bijzonder verhaal over de eerste bewoners vertellen. Door particuliere bewoning kunnen we het huis helaas niet van binnen bezichtigen. De buitenkant is echter ook zeer de moeite waard evenals de ligging. Ook zal kennis worden gemaakt met een nieuwe wandelroute op het meest noordelijke deel van Warnsborn. Tot slot kan nog een bezoek worden gebracht aan het kerkhof van Schaarsbergen waarop twee rijksmonumentele graven zijn, o.a. van mr Baron Brantsen, heer van Zypendaal. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 13.30 uur. Duur: 2-2,5 uur. Afstand ca. 5 km.
Kosten: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: parkeren zijweg Kemperbergerweg. Op de Kemperbergerweg bij Pannenkoekenhuis Schaarsbergen links, op ventweg weer links en 1e weg rechts richting tennisbaan. GPS DD (decimale graden): 52.021695, 5.871528.
Informatie: Peter Palstring, tel. 06-47966663 of Gerard van Kerkhoff, tel. 06-23218416.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur. 

Reserveer hier uw kaartje

 Bezoek www.glk.nl

Rondom het Heidehuis
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.