Schoenen uit en lopen maar!

Voor deze wandeling kun je de stevige stappers thuislaten. Je gaat namelijk de mooie natuur van landgoed Rosendael blootsvoets ervaren. De boswachter van GLK organiseert deze blote voetenwandeling in samenwerking met voetspecialist Robin Captijn. Het lopen zonder schoenen heeft veel voordelen. Je gaat vanzelf langzamer lopen waardoor er meer wordt ervaren. Dat heeft dan weer het voordeel dat je beter hoort, ruikt en ziet. Je wordt er zelfs rustiger van. Het belooft dus een bijzondere ervaring te worden. De vieze voeten krijgen de deelnemers aan deze bijzondere reis cadeau… Reserveren is noodzakelijk.

In verband met de warmte kan de excursie worden ingekort, aangepast of afgelast. Neem voldoende water en een petje mee voor iedere deelnemer. Als de excursie wordt afgelast, neemt de boswachter contact op met de deelnemers en wordt reeds betaald geld terug gestort.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur. Afstand: ca. 2-3 km.
Deelname: 7,50 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 5,00 euro p.p., kinderen donateurs 2,50 euro p.p.
Opmerking: deelname is op eigen risico.
Startlocatie: bij de ingang/receptie van kasteel Rosendael. Parkeren op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang, Beekhuizenseweg Rozendaal.
Informatie: Jaap Uijthof, tel. 06-44043707.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur. 

Reserveer hier uw kaartje