Het prachtige Slot Zeist in Zeist is zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 het toneel van de Brocante Lente Fair. Meer dan tachtig standhouders bieden die dagen stijlvolle, gezellige, romantische en antieke waar aan.

De Brocante Lente Fair is van 10.00 tot 16.30 uur geopend voor publiek. De entreeprijs bedraagt €6,- per persoon en toegangskaarten kunnen aan de kassa worden gekocht. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel de Stichting Kinder Kankervrij (KiKa).

Beiden dagen zijn voornamelijk spullen van antiekmarkten uit Frankrijk en België te koop. De stijl is wat ‘sleets’, hetgeen inhoudt dat de antiek doorleefd is. De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Denk aan vrouwelijke boudoirs, charmant speelgoed, prachtige meubels, kerkrelikwiën en nog veel meer.

‘Deze producten zijn de details die van een huis een thuis maken’, aldus Sandra Top van de Stichting Stal 135, de organisator van meerdere brocante fairs in Nederland. ‘Niet per se perfect, want wij zien de schoonheid van imperfectie.’