STOUT - Rederijkersgilde St. Katrien


-advertentiepositie-



STOUT - Rederijkersgilde St. Katrien

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het rederijkersgilde van Sint Katrien organiseert op zaterdag 6 april a.s. haar jaarlijkse Avondje Katrien. Bezoekers kunnen genieten van een gezellig en gevarieerd programma met als thema ‘Stout’.
Mooie, grappige en ondeugende situaties worden in taal, toneel en muziek aan u gepresenteerd.
Het Avondje Katrien is een echte aanrader voor zowel taal- en toneelliefhebbers als voor iedereen die een gezellige avond uit wil. Natuurlijk is er weer van alles te beluisteren, te bekijken en te beleven. De rederijkers dragen eigen gedichten en verhalen voor en u kunt genieten van toneel en muzikale accenten.
Zo heten we u welkom in ‘Kantoorjungle’ waar nèt echte mensen werken. Er moet serieus arbeid verricht worden, maar het kantoor herbergt ook persoonlijke geheimen die het evenwicht danig verstoren. Zie hoe menselijke eigenschappen als jaloezie, ijdelheid, luiheid, woede, gierigheid en lust de temperaturen hoog doen oplopen en uiteindelijk verstikkend werken.
In ‘Hoe ouder hoe stouter’ komen drie generaties voorbij, die allemaal hun portie kattenkwaad uithalen. En als je denkt dat verstand met de jaren komt….helaas. Het is eerder hoe ouder hoe gekker!
Kom kijken, luisteren en beleef het mee op het Avondje Katrien!

 Bezoek www.facebook.com

STOUT - Rederijkersgilde St. Katrien
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.