Op vrijdag 29 maart kunt u bij ons genieten van een volledig avondje uit!

Op vrijdagavond 29 maart kunt u genieten van de Smaak van Woods; een diner vol kleine gerechten. Na het diner toveren wij ons restaurant om tot een sfeervolle bioscoopzaal! De film die gedraaid wordt heet:

“A walk in the Woods” met in de hoofdrollen Robert Redford, Nick Nolte en Emma Thompson.

Diner + film kost € 37,50 p.p. Reserveren

U kunt op een tijdstip naar keuze (tussen 17:00 en 21:00) onbeperkt komen dineren. U bepaalt dus zelf hoe lang u wilt tafelen. Om 21:00 uur starten wij de film en kunt u lekker uitbuiken.

via www.woodsbrasserie.nl/reservation/ ovv: filmarrangement of bel naar: 0162 454 735


De Film die we draaien: A Walk in the Woods

Na reizen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson (Robert Redford) het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail; een van de langste wandelpaden ter wereld van 3500 km door de Amerikaanse wildernis. De enige die hij zo gek krijgt om mee te gaan is brombeer Katz (Nick Nolte), een jeugdvriend waarmee hij alle contact verloren is. Bill’s vrouw (Emma Thompson) vindt het maar niks dat de twee ongetrainde mannen de zware tocht gaan ondernemen. Haar zorgen blijken niet geheel onterecht. De twee krijgen het aan de stok met elkaar, de natuur en een parade aan opmerkelijke reisgenoten.