Aalsmeer Fower Festival


-advertentiepositie-



Aalsmeer Fower Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Aalsmeer Flower Festival is een cultureel dagje uit tussen de bloemen. Tijdens het evenement laten bloemdesigners fantastische creaties zien met verse snijbloemen en planten. De levendige kleuren, de inventieve presentaties en de combinatie met natuur, kunst en muziek zorgen voor een vrolijke dag uit voor jong en oud.

Dit jaar staat het festival in het teken van trends in bloemdesign. De tijd is aangebroken om oude patronen los te laten en nieuwe plannen te maken. Bestaande voorwerpen worden op een nieuwe manier gebruikt. Ondertussen speelt technologie een steeds grotere rol in ons leven. Dat is aan de ene kant praktisch en tegelijkertijd werkt het een zekere afstandelijkheid in de hand. Deze elementen van de huidige tijdgeest hebben een direct effect op hoe we ons huis en onszelf aankleden.

Tijdens Aalsmeer Flower Festival laten arrangeurs zien hoe dit zich vertaalt in de stijltrends van dit moment. Met duizenden bloemen in verrassende arrangementen worden bezoekers ondergedompeld in de nieuwste trends in bloemdesign.

Het festival speelt zich af op verschillende locaties in Aalsmeer, die worden verbonden door een pendeldienst over het water en over de weg. Bezoekers kunnen ook genieten van live muziek, meedoen aan een veilsessie en demonstraties of workshops volgen. Er is tevens een speciale tentoonstelling met de mooiste rozensoorten.

Een vaartochtje over de Westeinderplassen tussen de locaties is inbegrepen bij de tickets, evenals het gebruik van de pendelbus.

 Bezoek www.aalsmeerflowerfestival.nl

Aalsmeer Fower Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.