De zintuigwandeling is uitstekend geschikt voor volwassenen en gezinnen met kinderen (vanaf 6 jaar). Wandelcoach Hennie Klooster (van Kleurig Kakelen) neemt jullie mee op een zintuig-zinderende ontdekkingstocht door Nationaal Park Dwingelderveld. Tijdens de wandeling worden alle zintuigen door middel van speelse oefeningen op scherp gesteld: horen, zien, voelen, ruiken, proeven. Een ideale manier om in een groep te beleven wat wandelen en heerlijk buiten zijn met je doet. Dit alles op een laagdrempelige manier.

Om 10:00 uur verzamelen we in het restaurant met een kop koffie/thee/ranja (aangeboden door RCN de Noordster). Daarna starten we met de wandeling van circa 60 tot 90 minuten. Het loopritme wordt aangepast aan de groep. Circa 12:00 uur komen jullie weer terug op de Noordster.
Jullie zijn dan van harte welkom om lekker te lunchen in het restaurant en/of de kinderen te laten spelen in de Indoor SpeelRuimte. Vanaf 14:00 uur begint het ei gooi kampioenschap: inmiddels een traditionele activiteit op Tweede Paasdag. Uiteraard kan je blijven en hier ook aan deelnemen (meld je dan nog wel even aan).

*Deze activiteit is onderdeel van de Natuuragenda van RCN de Noordster en wordt gratis aangeboden. Aanmelden is niet verplicht, wel gewenst. Je kan je aanmelden via noordster@rcn.nl Vermeld hierbij de activiteit, de datum en het aantal personen.