Kijkdag: Vakantiepark De Kleine Belties


-advertentiepositie-



Kijkdag: Vakantiepark De Kleine Belties

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het “Belties Bospark” is een deel van het vakantiepark waar de luxe mobiele bungalows geplaatst worden. Deze bungalows staan midden in de prachtige Overijsselse natuur. Vanuit uw bungalow geniet u van de bosrijke omgeving en ervaart u het echte buitenleven. De ruime kavels worden op een natuurlijke manier aangelegd.

Alle bungalows worden in dezelfde stijl gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende modellen. Alle modellen hebben een luxe uitstraling en zijn van veel gemakken voorzien, zoals een Intergas CV ketel, een luxe badkamer, een complete keuken met combimagnetron, een vaatwasser, een koelkast en een diepvriesladekast. De slaapkamers zijn voorzien van bedden en kasten. In de berging is een aansluiting voor een wasmachine en een droger.

De Bospark bungalows worden verdiept geplaatst en aangesloten op 25 ampère stroom, water, gas, riolering, CAI en wifimodem. De onderkant wordt dichtgezet met Sandwich platen voor een goede isolatie. De infrastructuur rondom de bungalow wordt door ons aangelegd met bestrating en planten.

U bent van harte welkom om te komen kijken op zaterdag 20 april tussen 10.00 en 16.00 uur, www.kleinebeltiesbospark.nl

 Bezoek www.kleinebeltiesbospark.nl

Kijkdag: Vakantiepark De Kleine Belties
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.