Bierliefhebbers en iedereen die kleinschalig regionaal ondernemen een warm hart toedraagt zijn van harte welkom om de geheimen te ontdekken van onder andere deze Drentse Brouwerij. Voor meer informatie zie de website van Jonge Beer Brouwerij.

Alie en Jan de Vries, brouwers en eigenaren van de brouwerij: "We bestaan nu vier jaar en doen voor de vijfde keer mee aan de Nederlandse Brouwerij Dagen. Bierliefhebbers kunnen het verhaal achter onze brouwerij en de speciaal bieren ontdekken. We laten zien met welke ingrediƫnten ons bier wordt gemaakt en leggen uit hoe we het bier brouwen".

"Natuurlijk kan iedereen ook uitgebreid de gelegenheid gebruiken om onze bieren te proeven. De vertrouwde bieren Humber en HobBlonder zullen worden getapt, en voor de gelegenheid hebben we ook bijzonder bier op tap dat niet in de handel verkrijgbaar is. Laat u vooral verrassen, want als het een beetje meezit is het nieuwe zomerbier ook net klaar! En er is nog meer uit de fles verkrijgbaar".

In de Brouwerij zal Heathland live voor de muzikale aankleding zorgen. Heathland is een jonge band, "vers van de Drentse heidevelden". Dit garandeert een herkenbare en gezellige ondersteuning van een ontspannen middag in de brouwerij.