Petticoat in het Natuurtheater
De Vereniging van Oisterwijkse Spelers brengt ook dit jaar weer een prachtige musical naar Oisterwijk. Na een tour door het land en een goed bekeken serie op televisie, komt Petticoat deze zomer naar het sfeervolle natuurtheater. Het decor, het spel, de liedjes, de dans en de kleding nemen je mee naar de glamoureuze artiestenwereld van de jaren ‘50.

Het verhaal
Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afkeurt. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit Groningen dat graag droomt over een toekomst in de muziek, maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de 'tegenwinden' kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.
Een musical met humor en ontroering, vrolijke muziek, sterke karakters, de grote verschillen tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten.

De voorstelling wordt opgevoerd onder leiding van Arjan van Twisk (regie), Dave Hanhart (muziek) en Ron van Riel (arrangementen).