Kwatta Kweeste op avontuur in het land van Oz


-advertentiepositie-



Kwatta Kweeste op avontuur in het land van Oz

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Theatergroep Kwatta presenteert de Kwatta Kweeste: een nieuwe theatervorm waarbij je als publiek niet rustig op je stoel zit, maar op ontdekkingstocht gaat door de schouwburg. Vol ontmoetingen met bijzondere figuren op plekken waar je normaal als bezoeker niet komt. De Kwatta Kweeste staat op 1 juni 2019 in Zutphen, in theater Hanzehof. De rest van de maand spelen ze in Wijchen, Nijmegen en 's-Hertogenbosch.

Het meisje Dorothy is verdwaald, vreselijk verdwaald in het land van Oz. Zij wil naar huis! Alleen de grote Mister Wizard schijnt haar te kunnen helpen. Maar waar is hij te vinden?
Samen met een gids gaat het publiek op zoek naar de Wizard. Op het toneel, in de coulissen en in de kleedkamers ontmoeten zij meer figuren die iets kwijt zijn. De schorre vogelverschrikker is zijn verstand verloren, de leeuw mist zijn moed en de blikken robot heeft geen gevoel. Ook zij sluiten zich aan in de zoektocht naar de Wizard. Onderweg belanden ze in wonderlijke situaties. Wie weet blijkt de kleinste van de groep een held en belandt het publiek zelf wel in de spotlight op het grote toneel… Uiteindelijk draait het om één ding: thuiskomen.

De Kwatta Kweeste is een uniek theatraal en muzikaal avontuur voor de hele familie, vanaf 6 jaar. In samenwerking met lokale koren en muzikanten. Een echte ontdekkingstocht met vele helpers en grote hindernissen. Wie gaat er mee op avontuur? Reserveer kaarten via www.hanzehof.nl/kwatta
Meer info en speellijst op www.kwatta.info

 Bezoek www.hanzehof.nl

Kwatta Kweeste op avontuur in het land van Oz
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.