Vier de Alde Feanen


-advertentiepositie-



Vier de Alde Feanen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 25 en 26 mei 2019 vinden er in en rondom Nationaal Park De Alde Feanen diverse gratis activiteiten plaats onder de vlag van het landelijke natuurfestival Fête de la Nature. Ondernemers uit Earnewâld, Grou, Warten, Oudega en De Veenhoop openen hiervoor gezamenlijk hun deuren. De opening is op donderdag 23 mei.

Met het thema Vier De Alde Feanen worden bezoekers uitgenodigd om op een feestelijke manier van de natuur te genieten. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen op een boerderij, zijn er nachtvaartochten, kun je een GPS-sloepentocht doen en een wandeling maken met een kruidenvrouw. Het festival vindt tegelijkertijd plaats met de Open Dag van het Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen van It Fryske Gea op 26 mei.

Programma 2019

Er is, met dank aan de vele ondernemers en organisaties, weer een afwisselend programma samengesteld met enkele successen van voorgaande jaren, maar ook met nieuwe activiteiten zoals een stiltewandeling, een wandeltocht met fotograaf, yoga in de natuur, een rondleiding door een pluktuin en de openstelling van het mineralogisch museum in Grou.

Benieuwd naar het hele programma? Bekijk dan de programmakrant. Deze programmakrant is op te halen bij de deelnemende ondernemers en in het Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen.

Je kunt op de hoogte blijven van het programma door de pagina Vier de Alde Feanen leuk te vinden op Facebook. Op deze pagina worden alle programmaonderdelen extra uitgelicht.

 Bezoek www.np-aldefeanen.nl

Vier de Alde Feanen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.