1

On The House: ZWOEL! Seizoensafsluiter


-advertentiepositie-



On The House: ZWOEL! Seizoensafsluiter

» Let op: deze activiteit is voorbij «

We sluiten dit seizoen van On The House af met ALWEER een groot spektakel in de GROTE en KLEINE zaal.

Entree = GRATIS
Doors: 20:30 - Karaoke vanaf 22:00

GROTE ZAAL PROGRAMMA:

Roots Creation
Voor liefhebbers van: Chronixx, Fat Freddy's Drop, Bob Marley & The Wailers

Dit is zonder twijfel de beste Nederlandse reggaeband van het moment. Live staat dit echt als een huis met maar liefst 10 man sterk op het podium. Ontstaan in 2004, brak Roots Creation pas echt door met hun tweede album Forward in 2017. Met producer Dub Creator (King Shiloh) verbreedde de band haar geluid. Dit leverde ze shows op menig Europees zomerfestival en een openingsspot voor Toots & The Maytals op.
Afgelopen jaar bracht de band opnieuw een E.P. 'Word Sound and Power' uit en daarmee zullen weer veel te zien zijn op de bekende podia. In mei is het dus de beurt aan Willem Twee poppodium en wel als afsluiter van deze ZWOEL On The House seizoensafsluiter. KOM. DAT. ZIEN.
https://www.youtube.com/watch?v=gne0v3BdiIA
www.rootscreation.nl
https://www.facebook.com/rootscreation/

Audio Adam
Voor liefhebbers van: The Kooks, Blur, The Brahms.

Audio Adam is back on track. Na een korte stilte is het indietrio weer helemaal terug met de catchy single ‘Emma Watson’ en het persoonlijke ‘All My Life’ die op 31 januari uit komt. Deze biedt alvast een heel fijn voorproefje van het derde studioalbum dat de heren op 24 maart presenteren. ’3’ is geïnspireerd op het vaderschap en de mooie dingen in het leven; een uitgesproken positieve vibe. Met het album bekroont de band een mooie reeks: het begon met de titel 3FM Serious Talent, waarna ze o.a. op tour gingen door Nederland, UK, en Paradiso uitverkochten. Bij een nieuw album hoort een nieuwe sound, dus verwacht frisse, energieke doch persoonlijke indie songs gebracht door drie man die al negen jaar samen op het podium staan.
www.youtube.com/watch?v=6ln48cywpWE
www.audioadam.nl

Camilla Blue + Band
Camilla Blue ‘schildert’ al spelend haar eigen wereld met melodieën, teksten, arrangementen en originele songstructuren. Ze speelt piano, gitaar en zingt met het hart op de tong, krachtig en direct. In een tijd van digitale studiotechnieken wil ze haar muziek juist puur houden, dus werd in de studio alles live op de analoge band ingespeeld. Krachtige persoonlijke songs met een warme sound zijn het resultaat. TV-programma Vrije Geluiden maakte zelfs een korte documentaire over het opname-proces in de Kytopia studio. Haar debuut album BLUE is uitgebracht op CD en op Vinyl.
www.youtube.com/watch?v=dqu4ZMRL_8Y
www.camillabluemusic.nl


KLEINE ZAAL PROGRAMMA:

Karaoke Disco Feest
Knotsgekke, doldwaze karaoke voor iedereen.
Ga door onze platenbak met de beste Karaoke-nummers.
Pak dat podium - alleen of met je vrienden en laat je stembanden rammelen.
Allemaal onder luid applaus en enthousiast commentaar van jouw fans.
https://www.facebook.com/KaraokeDiscoFeest

 Bezoek www.willem-twee.nl

On The House: ZWOEL! Seizoensafsluiter
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.