De Bax Music Open Dag is inmiddels een begrip. Met een combinatie van workshops, optredens, productdemonstraties en lichtshows is het een feest dat steeds meer trouwe bezoekers trekt, waaronder zowel muzikanten als andersoortige muziekliefhebbers. Dit jaar is er weer een groot aantal workshops en kan de bezoeker onder meer zangeres Isabel Provoost ontmoeten en DJ/producer Alvaro.

Workshops en demo's

Het grote aantal workshops en product-demo's werd vorig jaar erg op prijs gesteld door de bezoekers, getuige de overvolle workshopruimtes. Daarom is er ook dit jaar weer veel aanbod voor wie zijn muzikale of technische kennis wil uitbreiden op het gebied van onder andere muziekinstrumenten, geluidssystemen en dj-gear. Daarnaast is er de kans om een zelf geproduceerd dance-nummer door Alvaro te laten beoordelen of een Meet & Greet met hem te winnen. Ook staan tientallen productspecialisten van uiteenlopende merken klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Speciaal voor jonge dj's en producers is DJ School International aanwezig.

Optredens, lichtshows en eten

Bezoekers die geen muzikale achtergrond hebben, kunnen toch heel wat beleven op de Bax Music Open Dag. Niet alleen zal de Zeeuwse band Peer een optreden verzorgen, ook Isabel Provoost komt langs: ze zal enkele nummers zingen en daarna een Q&A doen. Wie kans wil maken op een toegangsbewijs voor deze sessie, moet zich hiervoor inschrijven via de website van Bax Music. Een bekend, terugkerend onderdeel van de Open Dag is de spectaculaire Bax Music Licht- en Lasershow, die er elk jaar weer geheel anders uitziet en op gezette tijden wordt vertoond. Verder staat de Foodtruck klaar voor wie trek heeft in een snack, zijn er drankjes bij de bar te halen en kunnen de allerjongsten zich uitleven in de Kidszone.

Toegang

De Bax Music Open Dag vindt plaats op het terrein van Bax Music aan de Olympiastraat 4 in Goes, van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang is kosteloos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor bepaalde demo's wordt inschrijven sterk aanbevolen, om zeker te zijn van een plek. Inschrijfformulieren en meer informatie over de Bax Music Open Dag 2019 zijn te vinden op bax-shop.nl/open-dag

Over Bax Music

Bax Music, die vorig jaar zijn vijftienjarig bestaan vierde, is een muziekwinkel met webshops in acht Europese landen, en filialen in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Goes. Muzikanten en dj's van ieder niveau kunnen hier terecht voor instrumenten en apparatuur. Bax Music staat in de top tien van snelst groeiende bedrijven van Nederland.