Grote Veluwse Boekenmarkten


-advertentiepositie-



Grote Veluwse Boekenmarkten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

GROTE VELUWSE BOEKENMARKTEN 2019


ELSPEET :
Op 20 en 27 juli, 3 en 10 augustus bent u weer hartelijk welkom op de boekenmarkten in Elspeet. Het eldorado voor elke boekliefhebber en verzamelaar.

Wat ooit 25 jaar geleden begon met enkele kramen aan de Nachtegaalweg is uitgegroeid tot een forse boekenmarkt. De standhouders komen uit het hele land en nemen een gevarieerd aanbod van boeken mee. Naast vele kinderboeken, romans en (oude tot zeer oude) theologische boeken treft u er ook verzamelobjecten aan. Boeken van W.G. van der Hulst, Piet Prins, Arendsoog, Schippers enz. zijn in ruime mate aanwezig. Ook boeken over scheepvaart, oorlog, topografie en folklore ontbreken niet.

Wilt u weten wat oude boeken waard zijn? Diverse standhouders hebben verstand van zaken en willen u graag vertellen wat uw boeken waard zijn. Puilen uw kasten uit van boeken of wilt u om andere redenen boeken verkopen? Probeer het bij een van de standhouders. Grote kans dat u met een lege doos het marktterrein weer verlaat. Bent u niet in de gelegenheid uw boeken op de markt aan te bieden dan kunt contact opnemen met de organisator via www.vanderwalboeken.nl.

In verband met ons 25 jarig jubileum kunnen bezoekers meedoen aan een puzzel. Onder de juiste inzenders worden 3 VVV bonnen uitgereikt van 25 euro.

Kortom er zijn vele redenen om een bezoek te brengen aan deze boekenmarkt. Ook is er koffie en fris aanwezig.

Is uw belangstelling gewekt? U bent van harte welkom op de Schapendrift te Elspeet van 10.00 – 16.00 uur.

 Bezoek www.vanderwalboeken.nl

Grote Veluwse Boekenmarkten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.