Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) neemt u zondag 26 mei 2019 mee naar Urban Dynamics waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad Dordrecht gaan ontdekken.
In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen. De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater.
In de show schaatsen beginners, recreanten en de grote wedstrijdgroep met o.a. regerend Nederlands Kampioene bij de Senioren Niki Wories en Nederlands Kampioenen Didier Dijkstra, Emilie Schop en Lilia Lupanova en medaille winnaars op het Nederlands Kampioenschap 2019 en de Bokalen Finale 2019.
Deze getalenteerde schaatsers zullen laten zien waarom zij tot de top van Nederland behoren. Dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de recreatieve schaats(t)ers u meenemen naar o.a. de bakker, kapper, restaurant, een spetterend nummer in het theater en met medewerking van het Dordtse Big Rivers zullen de kunstrijders zelfs on ice dit festival bezoeken.
Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud!!