Vaartocht zwerven met de boswachter - De Wieden


-advertentiepositie-



Vaartocht zwerven met de boswachter - De Wieden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zwerf met de boswachter naar de mooiste plekken in De Wieden en ervaar hoe dit gebied ontstond en elke dag beschermd en beheerd wordt. Zwerf met de boswachter naar de mooiste plekken in De Wieden en ervaar hoe dit gebied ontstond en elke dag beschermd en beheerd wordt. De boswachters nemen je graag mee naar hun favoriete plekken in De Wieden. . Zwerf met de boswachter naar de mooiste plekken in De Wieden en ervaar hoe dit gebied ontstond en elke dag beschermd en beheerd wordt. De boswachters nemen je graag mee naar hun favoriete plekken in De Wieden.

Zwerven

Het unieke aan deze tochten is dat ze niet vooraf vastliggen. Samen met de boswachter die ook de schipper is zwerf je door de prachtige natuur van De Wieden. Altijd weer een andere tocht afhankelijk van het weer en de seizoenen.

Onderweg is er tijd om stil te liggen, vogels te spotten of juist dieper in te gaan op de cultuurhistorie. Samen ga je op zoek naar de mooiste plekjes in De Wieden. Afhankelijk van het seizoen weten onze schippers precies waar ze moeten zijn om de mooiste belevenissen van Nationaal Park Weerribben – Wieden met je te delen.

Ga je mee op avontuur?

Extra informatie

  • De vaartocht duurt 3 uur.
  • Open boot, denk aan warme- en/of regenkleding. 
  • Graag kwartier voor aanvang van de vaartocht melden bij de schipper.
  • Neem eind mei / juni een anti-muggenmiddel mee!
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Minimaal aantal deelnemers is 6 personen.
  • Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden of te weinig deelname geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren.
  • Wil je liever een fluisterboot huren om met je eigen groep te gaan varen? Lees dan hier verder voor meer informatie over onze groepsuitjes. 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Vaartocht zwerven met de boswachter - De Wieden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.