Tentoonstelling Ode aan Rembrandt


-advertentiepositie-



Tentoonstelling Ode aan Rembrandt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Deelnemers van Atelier Picasso van VTV (Stichting MEE) hebben zich op eigen wijze laten inspireren op de meesterstukken van Rembrandt De Meester, van doelgericht tot vrij werk. De expositie van deze schilderijen is te zien in het Atrium Den Haag van 1 t/m 18 juli.

VTV
Het VTV biedt Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten aan mensen met een verstandelijke beperking en kent een uitgebreid aanbod van vrijetijds- en vormingsactiviteiten, die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun bestaan.
Geboden worden activiteiten die aansluiten bij de behoeften en wensen van de deelnemers. Het aanbod wordt in de eigen activiteitencentra of in de directe woonomgeving van de deelnemers gerealiseerd. Daarnaast wordt gewerkt aan mogelijkheden tot integratie in de samenleving, om mensen met een beperking ‘erbij’ te laten horen en volwaardig deelnemer aan de samenleving te kunnen laten zijn.

Atelier Picasso
Atelier Picasso is een schildersclub waar deelnemers van het VTV elke maandagavond o.l.v. een professionele docent aan het werk gaan om de mooiste schilderijen te maken.

Deelnemers van Atelier Picasso zijn erg trots, dat zij in het kader van het Rembrandtjaar, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, hun werk tentoon
kunnen stellen in het Atrium van deze mooie stad.

www.wijzijnvtv.nl

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Tentoonstelling Ode aan Rembrandt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.