Op zondag 26 mei vindt op de Markt in Helmond van 14.00 – 15.30 uur een grote manifestatie plaats van Taoist Tai ChiTM kunsten. Een grote groep deelnemers zal een demonstratie tai chi geven. Dit is voor iedereen een goede gelegenheid om kennis te maken met deze Chinese bewegingskunst die goed is voor lichaam en geest. En het is een kunst die beoefend kan worden in Helmond en omstreken.

Zomaar een greep uit de ervaringen van deelnemers van Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland - “ Tai chi geeft me rust en energie.” - “Sinds ik tai chi doe is mijn concentratie verbeterd.” - “Sinds ik tai chi doe is mijn rug heel soepel en heb ik geen rugpijn meer.“

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi nodigt iedereen uit om langs te komen op de Markt. Of om naar één van de klassen te komen in het nationale trainingscentrum, Mierloseweg 140. De eerste les is altijd een gratis proefles.

Kijk op www.taoist.nl voor alle lestijden en –dagen of loop een keer binnen bij het trainingscentrum aan de Mierloseweg 140 in Helmond.
Telefoon: 0492-769032