1

Lekker schrijven in Het Rozenknopje




Lekker schrijven in Het Rozenknopje

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wil je graag schrijven voor je plezier? Graag delen wat je hebt geschreven. Horen wat een ander vindt van wat je schrijft? Past een schrijfworkshop van een avond precies in je agenda? Dan is Lekker schrijven in Het Rozenknopje precies wat je zoekt, schrijfopdrachten die je op ideeën brengen, vragen oproepen en je taal verrassend ontregelen. Een avond lang observaties en verzinsels uiten in je schrift of op je laptop, voorlezen wat je aan fascinerends hebt bedacht en stimulerende feedback ontvangen. Verrassend tegendraadse opdrachten, een onverwachte aanpak: brainstormen, kijken wat je hebt gespuid, een onderwerp kiezen en splash, een duik in het diepe, de pen op papier en schrijven maar, vormgeven aan je verbeelding.

Elke workshop opent een inspirerende literaire gast – een schrijver of ervaringsdeskundige uit het boekenvak - met een korte lezing de schrijfavond.

Vooraf kun je met je medecursisten samen eten in het café en met elkaar kennismaken om in de goede schrijfstemming te komen. Maaltijd: soep, hoofdgerecht (vlees, vis, vega) p.p. € 15,--. Graag de reservering voor het eten aanmelden via: info@rozenknopje.nl
De workshop vindt plaats in de bovenzaal van Het Rozenknopje.

Docent: Koos van den Kerkhof

 Bezoek www.hetschrijflab.nl

Lekker schrijven in Het Rozenknopje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.