1

Fietstocht 'Ontdek de schatten van de Meije


-advertentiepositie-



Fietstocht 'Ontdek de schatten van de Meije

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Voel je het voorjaar kriebelen? Doe dan mee met de fietstocht “Ontdek de schatten van de Meije” op 25 mei van 11.00 – 16.00 uur.
Voor de tweede keer wordt de Schattentour georganiseerd door een aantal bewoners van de Meije. De schattentour loopt van de Bodegraafse Meije t/m de Nieuwkoopse Meije. Er zijn 2 startpunten: Bosweg 17 en Meije 28.

Onderweg valt veel te beleven, o.a. het Trekkermuseum van Jits Colje met meer dan 50 oude trekkers (nr. 17), de Meijetuin met brocante en en expositie van schilderijen (nr. 211), het winkeltje in brocante van Aafke Spek (nr. 195), de Blauwe Meije met kunst-exposities en een beeldentuin (nr. 300), Joop van Vliet met zijn collectie “Oude boerenspullen”(nr. 153), Galerie Caran met eigen werk, de mooie onbespoten Groentetuin van Arie Hirschman (t.o. nr. 45) en de Timmereije met brocante, curiosa, home made jams en houten meubels (nr. 28).
Verder zijn er kraampjes met zelfgemaakte spulletjes, prachtige oude boerderijen en fraaie doorkijkjes naar het riviertje Meije en het weidse polderlandschap.

Het Groene Hart op zijn mooist!

 Bezoek www.facebook.com

Fietstocht 'Ontdek de schatten van de Meije
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.