1

Midzomeravond Jazzconcert aan de Amstel




Midzomeravond Jazzconcert aan de Amstel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zaterdag 29 juni is het weer zover, ons jaarlijkse Midzomeravond Jazzconcert in de tuin! Het wordt een avond om van te genieten met muziek, extra gerechten van de barbecue en gekleurde lampjes in de bomen. Vanaf 18.30 uur zullen Eva sur Seine en Patrick Verheij & Friends de avond vullen met jazz.

Eva sur Seine
Eva zingt prachtige Gypsy jazz nummers met haar band Eva sur Seine bestaande uit Eva Scholten (zang), Thomas Baggerman (gitaar), Max Baggerman (gitaar) en Breno Viricimo (contrabas). Wieg mee op de prachtige liedjes en houd je vooral niet in als het wat swingender wordt, de avond is lang!

Patrick Verheij & Friends
En swingend dat wordt het zeker met de funky blues en vintage jazz nummers van Patrick. Zoals elk jaar maakt hij er een feestje van en neemt zijn publiek mee in zijn enthousiasme en liefde voor muziek. Patrick neemt deze avond mee: Kees Post (piano/keys), Folker Tettero (gitaar),
Jurre Hogervorst (bas) en Klaas van Donkersgoed (drums).

Kortom een avond om niet te missen met deze te gekke musici en heerlijk eten op onze uitgebreide kaart! De perfecte opmaat naar een lange zwoele zomer.

*****De entree is gratis en je kunt niet reserveren*****

Met een groot terras en de mogelijkheid je kleedje op ons gras uit te spreiden zijn er plekken genoeg! Dus nodig je vrienden en buren uit en zet 29 juni in je agenda, we kijken uit naar je komst!

 Bezoek thuisaandeamstel.nl

Midzomeravond Jazzconcert aan de Amstel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.