1

Dagexcursie Stelling van Amsterdam 2019


-advertentiepositie-



Dagexcursie Stelling van Amsterdam 2019

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 22 juni as. zal voor het achtiende jaar de geheel verzorgde, unieke dagexcursie naar een deel van de Stelling van Amsterdam plaatsvinden. We bezoeken een viertal forten in de Sector Ilpendam en enkele andere objecten tijdens een rondrit door het gebied.

We beginnen met een bezoek aan het verbouwde Fort aan de Nekkerweg met daarin het Fort Resort Beemster. Daarna gaan we via BeemsterWeg dwars door den Polder Wormer, Jisp en Nek' zal een bijzondere polder-belevenis worden Na een korte consumptie rijden we naar het Fort benoorden Purmerend. In dit fort is een wijngroothandel gevestigd en kan de kleine voorraad in het fortgebouw en de grote voorraad in de nieuwbouw bekeken worden.
Kortom, veel mooie locaties te zien en in goed gezelschap

De dag begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Alle kosten zijn inbegrepen in de deelnamekosten en onze donateurs krijgen korting.
Het aantal deelnemers is beperkt en door voorinschrijving door donateurs is een deel van de plaatsen al geboekt. Meer informatie is te vinden op de webpagina over de dagexcursie en daar kunt u zich ook aanmelden.

U bent van harte welkom om deel te nemen en u kunt zich vanaf heden aanmelden En neem gerust een familielid, kennis of collega mee.

 Bezoek doccentrum.stelling-amsterdam.nl

Dagexcursie Stelling van Amsterdam 2019
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.