Fotografiewedstrijd tijdens Mooi Linieland

FOTOGRAFEER HET LANDSCHAP ROND HET FORT BIJ ASPEREN

Tijdens Mooi Linieland in mei en juni organiseert Fort bij Asperen een fotografiewedstrijd  genspireerd door de kunstwerken in de zomertentoonstelling Een schitterende afzondering. 

In de zomertentoonstelling Een schitterende afzondering zijn twee belangrijke hedendaagse Nederlandse kunstenaars vertegenwoordigd die zoeken naar nieuwe wegen in de landschapschilderkunst, te weten Erik Odijk en Jacco Olivier. 

In de tentoonstelling is het omringende landschap van het fort het onderwerp. Wandelt of fietst u door het linie en rivierenlandschap naar Fort bij Asperen, kijk dan nu extra goed om u heen en maak daarvan fotos.

Plaats uw beste fotos op instagram met de hashtag #fortbijasperen. De tien beste fotos worden door ons afgedrukt en in het najaar door ons in de Taveerne gepresenteerd. De beste deelnemers winnen een Fort bij Asperen, een lunch, wandel en boekenpakket. 


Fotografiewedstrijd tijdens Mooi lindeland. Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy, www.fortbijasperen.nl

Het Fort bij Asperen en de tentoonstellingen voor seizoen 2019 worden ondersteund door het Mondriaan Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de provincie Gelderland.

Fotografiewedstrijd tijdens Mooi Linieland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.