1

Landschapsschilderworkshops


-advertentiepositie-



Landschapsschilderworkshops

» Let op: deze activiteit is voorbij «

STAP IN OP HET FORT BIJ ASPEREN EN SCHILDER MET ONS HET LANDSCHAP

Genspireerd door de kunstwerken in de zomertentoonstelling Een schitterende afzondering biedt het Fort bij Asperen een serie landschapsschilderworkshops aan. Schilderen in de omgeving van het fort en naar buiten kijken, met amateurs en in samenwerking met regionale kunstenaars. 

In de zomertentoonstelling Een schitterende afzondering zijn twee belangrijke hedendaagse Nederlandse kunstenaars vertegenwoordigd die zoeken naar nieuwe wegen in de landschapschilderkunst, te weten Erik Odijk en Jacco Olivier. 

S Ochtends verzamelen we in de Taveerne met koffie en bezoeken we daarna bezoeken we de tentoonstelling in het fort. Na de eerste schildersessie in de ochtend kunt u lunchen in de Taveerne. In de middag werken we door en sluiten we af met een borrel. 

Op onze website vind u een agenda met de data en tijden van de workshops. De workshops worden begeleidt door ervaren kunstenaars/docenten uit de omgeving. U schrijft in bij de workshopdocent. 

Het Fort bij Asperen en de tentoonstellingen voor seizoen 2019 worden ondersteund door het Mondriaan Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de provincie Gelderland.

Instap-workshop tijdens Een Schitterende Afzondering, zomertentoonstelling,  26 mei - 22 september 2019, voor agenda kijk op onze website. 
Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy, www.fortbijasperen.nl

 Bezoek www.fortbijasperen.nl

Landschapsschilderworkshops
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.