Beatstad Platen- en CD-beurs #3

Muziekliefhebbers van alle soorten en leeftijden vinden elkaar tweemaandelijks op de Beatstad Platen- en CD Beurs. De Haagse muziekscene is nog altijd springlevend en met de opleving van vinyl is de vonk ook veelvuldig van ouders op kinderen overgeslagen. Platen en cd’s kopen is nu ook een familie ding geworden. Van jong tot oud speurt de vele tientallen bakken op Beatstad af naar must haves, collector items en toevallige vondsten.
Beatstad staat niet alleen symbool voor de Haagse Beat muziek van de jaren ’60 en ’70 maar mag ook gezien worden als de Beat die al jaren stevig geworteld is in de Haagse Dance cultuur. Op Beatstad zijn dan ook alle genres verkrijgbaar, van Jazz tot Techno. Muziekverzamelaars uit Den Haag en verre omstreken komen daarom ook op 28 juli weer graag samen om muziek te kopen en draaien, want de hele dag draaien dj’s een muzikale omlijsting.

Of je nu een groot Pop en Rock liefhebber bent; thuis de tent uitswingt op Soul, Funk of Disco; Deejay bent en Dance Classics, House of Techno draait; of je hebt je helemaal gespecialiseerd in een meer obscure muziekstroming als New Wave, Punk of Afrobeat. Op Beatstad is het te vinden! Per editie zijn er nieuwe handelaren en particulieren present, met telkens nieuwe voorraad aan ‘zwart goud’ of ‘zilveren schijfjes,’ om zoeklijstjes in te korten en vele uren aan muzikaal plezier te verschaffen.

Als het zonnetje voldoende schijnt zal de beurs naar buiten verplaatst worden! Het entree is gratis en food hall MingleMush verzorgt de innerlijke mens met drankjes en lekker eten.

Heb je zelf interesse om je oude collectie te komen verkopen? Stuur dan een mail naar music@spacejunkie.shop

Beatstad Platen- en CD-beurs #3

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.