Zomer bij GeoFort!

Op het forteiland is het super cool! Kom deze zomer met het gezin gezellig naar GeoFort. De zomervakantie staat weer voor de deur. Kom in de zomervakantie met het gezin naar GeoFort Op het spannende forteiland is er binnen en buiten van alles te beleven. Met coole bunkers, een waterspeelplaats en volop Minecraft. Doe leuke (water)proefjes in het GeoLab, vind je weg door het Minecraftdoolhof en leef je uit in de Vleermuisspeurtuin.

Op het forteiland is het super cool Ontdek de coole bunkers. Koel even lekker af bij de waterspeelplaats. En geniet als ouder van een koud biertje op het terras van het 3D caf met uitzicht op een prachtige groene omgeving terwijl je kinderen zich uitleven in de Vleermuisspeurtuin.

In de GeoExperience kun je je volop uitleven. Raak gedesorinteerd in de donkere ondergrondse gang. Hoe goed is jouw navigatievermogen? Neem een kijkje in de oude remise en bezoek de nieuwe Vleermuizen Experience. Met de Powers of Ten zoom je van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal. Ook kun je speuren, klauteren en spelen in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer.

Er zijn ook deze zomer weer leuke extra activiteiten te doen. Zo kun je elke dag de Minecraftspeurtocht volgen, hebben we weer spannende proefjes in het GeoLab en kun je zelfs je eigen vulkaan printen

Zomer bij GeoFort!

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.