Zomervakantie op Slot Loevestein

Zomervakantie op Slot Loevestein

Tijdens de zomervakantie is er van alles te doen op Slot Loevestein. Spannende verhalen, meng ingredinten voor buskruit in de Kruittoren, laat de vesting onder water lopen met het waterspel, doe mee aan leuke workshops of ga lekker smullen in de Taveerne.

Bij Slot Loevestein krijg je deze vakantie geen gewoon toegangskaartje maar een sleutel om alle geheimen te ontdekken. Op verschillende plaatsen in de vesting, bijgebouwen en kasteel zijn interactieve presentaties te vinden met ridders, gevangen en soldaten in de hoofdrol: samenbrengen ze de explosieve geschiedenis van de vesting en haar bewoners tot leven. Je sleutel bevat een chip waarmee spellen kunnen worden gespeeld, verhalen van vroegere bewoners kunnen worden gestart en ruimtes kunnen worden geopend. Natuurlijk kun je met de sleutel ook het valhek van het kasteel openen. Daar vertellen onze professionele gidsen elke dag over de voormalige bewoners. Het thema deze zomervakantie is de vrouwen rondom Hugo de Groot.
Het programma met de sleutel en onze gidsen zijn er elke dag. Daarnaast hebben we ook nog extra zomeractiviteiten. Kijk voor het gehele programma op: https://www.slotloevestein.nl/activiteiten/zomervakantie-2019/

Zomervakantie op Slot Loevestein

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.