We Will Rock You de musical


-advertentiepositie-



We Will Rock You de musical

» Let op: deze activiteit is voorbij «

We Will Rock You is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

De originele versie van We Will Rock You ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre op West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 20 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 28 landen te zien geweest.

De show gaat in de spectaculairste versie aller tijden door Nederland op tournee. Letterlijk alles wordt uit de kast getrokken. Een immens decor met de nieuwste speciale effecten en een indrukwekkende cast van musici, zangers en dansers zorgen samen met wereldster Anastacia voor een weergaloze ode aan de legendarische Britse band Queen.

 Bezoek www.wewillrockyoumusical.com

We Will Rock You de musical
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.