1

Dickens Day


-advertentiepositie-



Dickens Day

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vele personages uit de boeken van Charles Dickens komen op zondag 15 december tot leven in de straten van Beerta zoals notarisklerken, zwervers, wasvrouwen, schoorsteenvegers, de kiepkerel, dames van stand, straatschoffies en natuurlijk de chagrijnige Scrooge! In de kerk is muziek, er worden kerstverhalen verteld en u kunt er terecht voor koffie, thee of glühwein met iets lekkers erbij. De opbrengsten komen ten goede van de volgende Dickens Day! Bezoek de gezellige kerstmarkt, geniet van live muziek, beleef de magie van de 19e eeuw in Beerta tijdens dit unieke en sfeervolle evenement! Het evenement vindt plaats van 11.00 – 17.00 uur en is gratis toegankelijk.

Vanaf 19:00 uur is de fakkeloptocht. Om 18.45 uur begint het op het Vredesplein (het Dickensplein). Daar staan vuurkorven en worden fakkels uitgedeeld. Kinderen mogen uiteraard ook een lampion meenemen. Om 19.00 uur begint de fakkeloptocht onder begeleiding van muziek.

A CHRISTMAS CAROL
Op zaterdag 14 december vertelt verteller Gery Groot Zwaaftink het wereldberoemde verhaal 'A Christmas Carol' van Charles Dickens. Over de gierige vrek Scrooge die in het verleden, heden en toekomst ziet wie hij was, wie hij is en wat er van hem zal worden als hij zijn leven niet gaat veranderen. Een kerstverhaal van alle tijden. De kerk gaat om 16.30 uur open en er is o.a. koffie, thee, fris en glühwein verkrijgbaar. De toegang is gratis.

 

Dickens Day
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.