LOVE ME TENDER 40 jaar kunst van Roel Heijmans.


-advertentiepositie-



LOVE ME TENDER 40 jaar kunst van Roel Heijmans.

» Let op: deze activiteit is voorbij «

LOVE ME TENDER
40 jaar kunst van Roel Heijmans.
In het jaar 1979 begon Roel, aangemoedigd door zijn zwager, met schilderen. Na heel wat kunstzinnige omzwervingen is de in Weert geboren Roel in 2014 in het atelier van Jans Pakhuys terecht gekomen.
Nu 40 jaar later is het een mooi moment om stil te staan bij de kunstenaars carrière van Roel Heijmans. De kleurrijke en innemende tekeningen en schilderijen van Roel Heijmans hebben aandacht getrokken zowel nationaal als internationaal, en heeft hij vele exposities op zijn naam staan. Zijn werk is opgenomen in verschillende museale collecties en kunst publicaties.
Om zijn 40-jarig kunstenaarsjubileum te vieren wordt er bij Special Arts Nederland een tentoonstelling en een werkruimte speciaal voor de gelegenheid ingericht. Roel Heijmans zal tijdens de tentoonstelling ook gedeeltelijk aan het werk zijn aldaar. In Jans Pakhuys en in het Atelier Leonardo da Vinci in Ermelo, Roel’s vorige thuishaven, worden ook satelliet tentoonstellingen ter ere van zijn jubileum ingericht.
De tentoonstelling ‘Love Me Tender’ is te bezichtigen vanaf 22 november tot 2 februari 2020 tijdens openingstijden van Special Arts, dinsdag t/m donderdag van 10.00 - 17.00 uur vrijdag van 10.00 - 15.00 uur en op afspraak. Adres: Zonnehof 4A, Amersfoort

 Bezoek www.specialarts.nl

LOVE ME TENDER  40 jaar kunst van Roel Heijmans.
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.