1

Kerstwereld in Adbdij Rolduc


-advertentiepositie-



Kerstwereld in Adbdij Rolduc

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Geen traditionele kerstmarkt, maar een volledige kerstbeleving. Dat is wat de Rotaryclub Kerkrade je met Kerstwereld Rolduc twee weekenden lang in december biedt.

KerstwereldRolduc vindt plaats in Abdij Rolduc in Kerkrade. Normaal gesproken is de 900 jaar oude abdij al een prachtig en uniek gebouw, aangekleed in kerstsferen is het een complex dat je absoluut gezien moet hebben. Eenmaal binnengetreden in Kerstwereld Rolduc staat in de kruisgang een kerstmarkt op je te wachten met meer dan zestig gezellig ingerichte kraampjes.

Maar Kerstwereld Rolduc is meer. Zo zullen de koude oortjes in de Abdijkerk muzikaal gewarmd worden door verschillende koren uit Parkstad. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de voor hen ingerichte kerstkamer.

Wil je na afloop van de Kerstmarkt nog even heerlijk natafelen in de abdij? Reserveer dan een tafel in de sfeervolle Kloosterbrasserie de Kanunnik. Geniet van een driegangenmenu of kies à la carte uit de menukaart. I.v.m. de te verwachten drukte is het raadzaam om een tafel te reserveren (via 045-5466888 of receptie@rolduc.com).

 Bezoek www.beleefkerkrade.nl

Kerstwereld in Adbdij Rolduc
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.