Bibberen op Cannenburch


-advertentiepositie-



Bibberen op Cannenburch

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek het kasteel in winterslaap.

Ervaar kasteel Cannenburch in winterslaap en ontdek onder begeleiding van een gids de koude, donkere en uitgestorven geheime vertrekken van het kasteel. Want hoe ziet een kasteel in winterslaap er eigenlijk uit? Achter gesloten deuren met zaklamp ontdek je samen met de gids de rijk ingerichte begane grond, verschillende dienstruimtes maar ook de fragmentenzolder van het kasteel. Tijdens deze exclusieve rondleiding kom je als bezoeker in vertrekken die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn. Na de rondleiding staat er een kop warme chocolademelk klaar in het kasteelcafé om op te warmen.

Tijd: 13:30 uur en 15.00 uur.  Er is plaats voor maximaal 15 personen.

Deelname: € 16,50 voor volwassenen, kinderen vanaf 7 jaar € 10,00.
Donateurs en Museumkaarthouders betalen € 5,00 per persoon op vertoon van geldige pas. De rondleiding is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en voor kinderen onder de 7 jaar.

Adres: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is van april t/m oktober op di t/m zo tussen 12.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 0578-57 12 92. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl

Reserveren: Reserveren is noodzakelijk via: Tickets Bibberen op Cannenburch 13.30 uur en Tickets Bibberen op Cannenburch 15.00 uur.

De laatste Bibberen op Cannenburch is op zaterdag 7 maart 2020.

 Bezoek www.glk.nl

Bibberen op Cannenburch
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.