Kasteelcollega's gezocht


-advertentiepositie-



Kasteelcollega's gezocht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Werken op een unieke locatie in Gelderland, families een onvergetelijke dag bezorgen en samenwerken met zeer betrokken collegas.

Cannenburch zoekt vrijwillige kasteelcollega’s met een warm welkom. Het wegwijs maken van bezoekers door het kasteel als suppoost, het schenken van koffie en thee in het café of de verkoop van museumartikelen en entreekaarten in de kasteelwinkel. Wij vragen een beschikbaarheid van 4 dagen per maand tussen 12.00 - 17.00 uur, waarvan 1 dag in het weekend en het hebben van een emailadres. Wij zijn op zoek naar 2 vrijwillige kasteelcollega's voor het cafe, 2 voor de kasteelwinkel, 1 suppoost voor in het kasteel, 1 moestuinmedewerker en 1 'groene'collega voor in het park.

Iets voor jou? De koffie staat klaar op zaterdag 15 februari 2019 om 14.00 uur. Meld je nu aan en krijg die middag een goodiebag met informatie van Geldersch Landschap & Kasteelen cadeau. Graag tot de 15ste!

Programma:

14.00-14.15 uur: Inloop en ontvangst met koffie

14.15 uur: Kennismaken met collega’s.

15.00 uur: Rondleiding over de begane grond van het kasteel.

16.00 uur: Einde programma.

Deelname: Gratis.

Aanmelden: Via: cannenburch@glk.nl.

Locatie: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Voor meer informatie kun je van dinsdag t/m donderdag terecht via het telefoonnummer: 0578 - 57 12 92 of emailadres: cannenburch@glk.nl. 

 Bezoek www.glk.nl

Kasteelcollega's gezocht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.