1

CruquiusConcert: J. Eilander en A. Bergwerff


-advertentiepositie-



CruquiusConcert: J. Eilander en A. Bergwerff

» Let op: deze activiteit is voorbij «

CruquiusConcert: J. Eilander en A. Bergwerff op zaterdag 22 februari 2020 #fort #concert #cruquius

Een bijzondere warme combinatie van cello en kistorgel. Zij spelen van Bach tot Prt.

Joachim Eijlander treedt op als solist en kamermusicus in Europa, Azi en de Verenigde Staten. Joachim heeft opgetreden met ensembles en musici als het Borodin kwartet, Lisa Larsson, Robert Holl, Randall Scarlata, Inon Barnatan, Karl Leister en Godfried Hoogeveen. 

Aart Bergwerff studeerde orgel aan het Rotterdams Conservatorium, in Parijs bij Marie-Claire Alain en in Noord-Duitsland bij Harald Vogel.
Als concertorganist treedt hij veelvuldig op in concerten en festivals in binnen-en buitenland. In 2012 maakte hij zijn debuut in het meest prestigieuze orgelfestival ter wereld Toulouse-Les-Orgues in het Franse Toulouse. Hij is tevens organist van de Grote-of O.L.V.-Kerk te Breda en daarmee de vaste bespeler van het monumentale Flentrop-orgel.

Voorafgaand aan het concert kunt u bij ons een hapje eten. We serveren tussen 17:30 en 19:30 uur, een speciaal 3-gangen Concertmenu 27,50. Uiteraard bent u hiervoor ook welkom als u geen kaartje heeft bemachtigd. Alleen op reservering, bel: 023-5589010 of via www.fortrestaurant.nl/reserveren/

 Bezoek www.cruquiusconcerten.nl

CruquiusConcert: J. Eilander en A. Bergwerff
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.