Op jungle-expeditie in eigen land

Op jungle-expeditie in eigen land

Trek je avonturiersschoenen aan en ga deze voorjaarsvakantie op expeditie in het mooiste junglepark van Europa: de Orchideeën Hoeve! Ontmoet van 15 februari t/m 1 maart 2020 de ‘knapste koppen’ van de tropen, ga op jungletocht met Aart Stokstaart en neem samen met jouw familie plaats bij de spannende show ‘De Grote JungleQuiz’. Jouw voorjaarsvakantie was nog nooit zo avontuurlijk!

Speciale voorjaarsvakantieshow
Ben jij een dappere avonturier die niet bang is voor een meterslange slang of een harige vogelspin? Bemachtig dan in de voorjaarsvakantie een plaats bij de spannende show ‘De Grote JungleQuiz’ en bewijs dat je een echte ranger bent! Laat je uitdagen met spannende opdrachten, beantwoord de moeilijke junglevragen en ontmoet de griezeligste reptielen. Dat wordt twintig minuten griezelen, bibberen en klappertanden.

Overdekte speeltuin
Klimmen en klauteren doe je deze voorjaarsvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze indoorspeeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen. Daarnaast kunnen de jonge avonturiers meedoen met de gloednieuwe speurtocht van Aart Stokstaart, op ontdekkingstocht in de grootste vlindertuin van Europa en verschillende dieren voeren.
De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt. Kijk voor het volledige vakantieprogramma en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl

Op jungle-expeditie in eigen land

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.