1

Pasen bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug




Pasen bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op Tweede Paasdag met je hele gezin naar de Kijk- en doedag op de Sallandse Heuvelrug: van workshops in verschillende buitensporten

Kom op Tweede Paasdag met je hele gezin naar de Kijk- en doedag bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Voor jong en oud vind je hier allerlei buitenactiviteiten, demonstraties en stands van verschillende organisaties op het terrein, zoals Jeugd Natuur club, IVN Hellendoorn-Nijverdal, het CNME en BosLeven. Natuurlijk valt er ook van alles te proeven en is het buitencentrum geopend.

Activiteiten
Voor jong en oud is er veel te beleven. Creatievelingen kunnen bijvoorbeeld een graspoppetje maken of je eigen nestkasje timmeren. Maak je eigen fakkel of bouw een vuur. Lekkerbekken bakken hun eigen broodje boven of ei in een vuur, en avonturiers kunnen de verschillende buitensporten en -activiteiten uitproberen. Of neem een kijkje bij een van de demonstraties, zoals de mobiele zaag waar je hoort hoe bomen tot houtproducten worden verwerkt. Een stukje van de omgeving ontdekken? Laat je dan rondrijden met de Heideslak. Ook dit jaar is NKBV Regio Oost aanwezig met een bergsportdag vol workshops, lezingen en demo's op de klimrots buiten. In verschillende stands vind informatie over touwtechnieken, klimmen, fotografie en oriëntatie.

Betaalde activiteiten
De entree van deze dag is gratis. Voor enkele activiteiten die binnen de Kijk- en doedag vallen betaal je wel met een strippenkaart. Deze koop je online via onderstaande boekknop. De activiteiten waarvoor de strippenkaart geldt en bijbehorende voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

  • Let op: entree en vele activiteiten zijn gratis. Een deel van de kinderactiviteiten is tegen betaling te doen: koop hiervoor strippenkaart via de boekknop op deze pagina. Is je kaart vol? Dan kun je alsnog deelnemen aan de betaalde activiteiten, je betaalt wel wat meer.
  • Gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Pasen bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.