Café Theater Festival Utrecht


-advertentiepositie-



Café Theater Festival Utrecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Café Theater Festival 2020 presenteert 14 voorstellingen voor het hele gezin!

Van 5 tot en met 8 maart 2020 viert hét festival voor interventietheater zijn zeventiende editie. Vier dagen lang bestormen 30 vindingrijke theatergezelschappen cafés door de hele stad Utrecht. Naast een speciale jeugdvoorstelling door Dear T, in Buurten in Oost presenteert het festival dit jaar nog eens 13 voorstellingen die geschikt zijn voor het hele gezin.

In café Buurten in Oost aan de Burgemeester Reigerstraat presenteert het Utrechtse jeugdtheatergezelschap van Tim Schouten Dear T, op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart David & Goliath: de smartlappenopera. In deze voorstelling, toegankelijk voor iedereen van 4 jaar en ouder, trekt de verveelde David de wereld in om de strijd aan te gaan met de reus Goliath. Als de benjamin van het gezin moet hij toekijken hoe zijn broers vechten in de oorlog, terwijl hij zelf op de schapen moet passen. Doodsaai. Dat kan anders, denkt David en hij vertrekt. Eenmaal aangekomen bij het front daagt Goliath, een enorme reus, Davids landgenoten uit. Niemand durft met deze knoeperd van een vent te vechten, maar David heeft een plan. David & Goliath: de smartlappenopera is een opera voor jong en oud, zonder klassieke zang, mét smartlappen.

Naast de smartlappenopera van Dear T, zijn nog eens 13 voorstellingen geschikt voor alle leeftijden. Van de mysterieuze Caféverschijnsels en het muzikale mimetheater van Pas de Cygne, tot de energieke hiphopshows van Mirjam Ravier, Serióós Collectief en Freedom City: de hele familie kan zijn hart ophalen op het Café Theater Festival.

 Bezoek www.cafetheaterfestival.nl

Café Theater Festival Utrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.