1

Worksh Macrofotografie: Voorjaar




Worksh Macrofotografie: Voorjaar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Workshop Macrofotografie: Voorjaar op 28 mei @fortsabina #fotografie #fort #sabina

Leren op een unieke plek. Op Fort Sabina ga je met met een professionele fotograaf meer over goed macrofotograferen met je eigen camera te weten te komen. Onderwerp van fotografie is de natuur op en rond Fort Sabina. 

In de ochtend theorie met inspirerende voorbeelden, uitproberen en het uitwisselen van kennis. Na de lunch in Brasserie de Kletsmajoor met de docent op pad op het fort om fotogenieke insecten te spotten en de theorie in de praktijk te brengen. Na afloop gelegenheid om elkaars werk te bespreken.

De cursus kan door beginnende fotografen gecombineerd worden met de workshop Basisfotografie deel I belichting en de workshop Basisfotografie deel II compositie, waarna u volwaardig met uw eigen camera aan de slag kunt.

Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 5 en maximaal 10.

In deze workshopdag macrofotografie leer je over begrippen van macrofotografie. Je leert meer over de werking van je camera, over scherptediepte en macrofotografie. Tevens ontdek je meer over de natuur, verschillende fotogenieke insecten en hoe je verantwoord fotografeert in de natuur. 

Deze cursus is uitstekend geschikt voor beginnende macrofotografen. Na het volgen van de workshop macrofotografie weet jij hoe je kleine onderwerpen scherp kunt fotograferen en hoe je sfeer kunt maken in je foto. De workshop is een combinatie van theorie, praktijkopdrachten en feedback. De cursus is ook geschikt voor beginnend fotografen die Basisfotografie cursusdeel I : belichting hebben gevolgd.

De cursus kost 115,00 p.p. inclusief consumpties, lunch en naslagwerk. Wilt u aan deze cursus deelnemen schrijf u dan in via de onlineservice van Fort Sabina. De cursus gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. Schrijft u zich voor de drie cursussen basisfotografie tegelijk, dan ontvangt u 5% korting op de totale deelnameprijs.

Benodigdheden
Digitale camera (spiegelreflex of systeemcamera) die je handmatig in kunt stellen met toebehoren.
Telelens of macrolens, tussenringen als je geen speciale lens bezit voor macrofotografie.

Programma
Aanvang 9.30 tot 11.30 theorie met inspirerende voorbeelden
11.30 tot 12.30 Lunch
12.30 tot 15.30 fotografie in de praktijk
15.30 tot 16.00 uur terugkijken op het praktijkdeel en feedback fotos

 Bezoek fortsabina.nl

Worksh Macrofotografie: Voorjaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.