Booster Festival Online


-advertentiepositie-



Booster Festival Online

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Booster Festival, het netwerkevenement in Enschede voor popmuzikanten uit Overijssel en Gelderland zal alsnog doorgang vinden in de vorm van een online festival. Alle onderdelen zullen worden verplaatst en in een online jasje gestoken worden. Booster 20.20 zal plaatsvinden op 4 april, de oorspronkelijke datum van het festival. Net als het originele evenement, bestaat het uit een conferentie overdag en een festival in de avond. Dit gebeurt allemaal zonder dat organisatie, muzikanten en publiek elkaar fysiek ontmoeten.

Lekker in de kroeg hangen of naar een poppodium gaan wordt het nu even niet. Maar de organisatie gaat voor ‘The Next Big Thing’: een grote actieve, online community waar iedereen laat zien wat hij of zij in zijn mars heeft. Spin in het web is de website van het Booster Festival, waar je als artiest én muziekliefhebber terecht kunt voor livestreams, informatie en gesprekken.

Net als bij het oorspronkelijke evenement bestaat het uit een conferentie overdag voor de musici van 13:00u tot 17:00u en een showcasefestival in de avond met behulp van vier livestreams.

De Booster Online Showcase
In de avond presenteren artiesten zich in vier festival area’s door middel van sessies, videoclips en livestreams. Iedere artiest die is geselecteerd voor het Booster Festival kan meedoen met een eigen video of livestream. Alles komt samen op diverse, door Booster georganiseerde, visuele radiostreams. Deze streams zijn te volgen via de website van het festival. Dit duurt van 19:00u tot 23:00u met kans op een digitale afterparty!

 Bezoek boosterfestival.nl

Booster Festival Online
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.