Museum Speelklok is weer open!


-advertentiepositie-



Museum Speelklok is weer open!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het was een tijd stil in Museum Speelklok, maar vanaf 1 juni klinkt er weer volop muziek en zijn de deuren van het vrolijkste museum van Nederland weer open voor jong en oud. Ga muzikaal de zomer tegemoet met een bezoek aan Museum Speelklok!  

Vrolijke Tour en Muzikale Expeditie 
Tijdens een bezoek aan Museum Speelklok hoor je vanuit alle hoeken van het museum de vrolijke klanken van de eeuwenoude zelfspelende muziekinstrumenten. Ontdek de kleinste speeldoosjes en verwonder je over de grootste dans- en draaiorgels. Ze klinken je allemaal tegemoet!
Om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, is er tijdelijk een vaste looproute door het museum opgesteld. Ieder bezoek begint met een Muzikale Tour, waarin de instrumenten live gedemonstreerd worden door een enthousiaste rondleider. Daarna stap je het Museumcafé binnen voor een lekkere versnapering of vervolg je de route door de Museum Expeditie. Daar ontdek je samen nog meer zelfspelende instrumenten! 

Online kaartverkoop 
Het is de komende tijd alleen mogelijk om online toegangskaartjes te kopen voor Museum Speelklok. Dit zijn kaartjes met tijdsblokken, zodat er niet te veel mensen op hetzelfde moment in het museum zijn. Want: ieders gezondheid en veiligheid is voor ons van groot belang. 

Kijk voor meer informatie over de corona maatregelen op www.museumspeelklok.nl.   

 Bezoek www.museumspeelklok.nl

Museum Speelklok is weer open!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.